VIVIOR nedir?

swiss vision vivior

Kliniğimizde İsviçre Teknolojisi olan Vivior ile Hastalarımıza daha mükemmel, kişiye özel değerlendirmeler yapıyoruz.

Vivior cihazı, görsel davranışı ölçmek ve göz hareketleri ve görsel algı ile ilgili veri toplamak için kullanılan giyilebilir bir cihazdır. Bu cihaz oftalmoloji alanında önemlidir çünkü hastaların gözlerini nasıl kullandıkları ve görsel bilgileri nasıl algıladıkları hakkında doğru ve ayrıntılı bilgi sağlar.

Görsel davranış ölçümü, ambliyopi, şaşılık ve diğer görme bozuklukları gibi çeşitli göz rahatsızlıklarının teşhis ve tedavisinde çok önemlidir. Vivior cihazından elde edilen bilgiler, hastalarımıza özel ihtiyaçlarına yönelik bireyselleştirilmiş tedavi planları geliştirmelerine yardımcı olabilir.

Yönetim Kurulu Başkanımız Michael Mrochen oftalmoloji alanında, özellikle de kornea biyomekaniği ve refraktif cerrahi alanında önde gelen bir isimdir. Özellikle kornea sertliğini ölçmek için yeni bir teknolojinin geliştirilmesi de dahil olmak üzere kornea biyomekaniği üzerine kapsamlı araştırmalar yapmıştır. Bu teknoloji refraktif cerrahi alanında devrim yaratmış ve LASIK ve diğer cerrahi prosedürlerin doğruluğunu ve güvenliğini artırmıştır.

Bir göz kliniğinde, Vivior cihazı ve Michael Mrochen’in uzmanlığının birleşimi, hastaların görsel davranışları hakkında değerli bilgiler sağlayabilir ve benzersiz ihtiyaçlarına göre kişiselleştirilmiş tedavi planları geliştirmeye yardımcı olabilir.

VIVIOR ile daha detaylı bilgi için tıklayın.

Doç. Dr. Aylin Kılıç
LinkedIn
Instagram

En Son Yazılar