GameSquare Vivior ile İşbirliği Yapıyor

Complexity Gaming ve Ninja Labs, Oyuncuların %92’sini Etkileyen Dijital Göz Yorgunluğuyla Mücadele Etmek İçin Yenilikçi Göz Bakım Şirketi Vivior ile Bir Araya Geldi

  • Complexity Gaming ve Ninja Labs Innovative Eye Care ile İşbirliği Yapıyor
  • Vivior Şirketi Oyuncuların %92’sini Etkileyen Dijital Göz Yorgunluğuyla Mücadele Ediyor

gamer pack detail scaled
Bugün sağlıklı dijital alışkanlıkları teşvik etmek için yenilikçi İsviçreli görme bakımı girişimi Vivior ile çok yıllı, milyonlarca dolarlık bir ortaklık kurduğunu duyurdu. İçerik oluşturma, ürün geliştirme ve rekabet yoluyla GameSquare ve Vivior, dijital göz yorgunluğu (DES), zayıf ışığa maruz kalma, kötü duruş ve daha fazlasının oyuncuların uzun vadeli sağlığını, zindeliğini ve performansını nasıl etkileyebileceği konusunda farkındalık yaratacak. Vivior, GameSquare ve iştirakleri Complexity Gaming ve yakın zamanda faaliyete geçen inovasyon merkezi Ninja Labs ile yakın işbirliği içinde çalışacak. Çok yönlü anlaşmanın bir parçası olarak, bir GameSquare şirketi olan ZONED Gaming de Vivior’un pazarlama ajansı olarak hizmet verecek ve şirkete pazara giriş stratejisi ve ürün lansmanı konusunda danışmanlık yapacak.

GameSquare CEO’su Justin Kenna, “Vivior ile ortaklığımız GameSquare’in oyuncu bakım girişimlerine yönelik süregelen taahhüdünü temsil ediyor” dedi. “GameSquare’in pazarlama, e-spor, veri, ürün geliştirme ve daha pek çok alandaki işletmelerinin bir araya gelerek nasıl etki yaratabilecek türünün tek örneği bir kampanya yaratabileceğine bir işaret. Vivior ile birlikte, sadece 500 milyonluk kitlemizi sağlıklarına öncelik vererek mükemmelleşmeleri için güçlendirmekle kalmıyor, aynı zamanda küresel oyun topluluğunu oyun deneyimini geliştirmek için yenilikçi teknolojilerle donatıyoruz.”

Vivior, GameSquare Baş İnovasyon Sorumlusu Tyler “Ninja” Blevins ve Ninja Labs ile işbirliği yaparak bir sağlık ve zindelik platformu geliştirecek ve hayata geçirecek. Türünün ilk örneği olan ödül programı, oyun içi XP’ler, droplar ve skinler gibi eşantiyonların yanı sıra gerçek hayattaki ödüller ve ödüller aracılığıyla sağlıklı alışkanlıkları teşvik etmek için oyunlaştırılmış bir deneyim sunacak. İkili, DES’i önleme taahhütlerinin bir parçası olarak, oyuncuların görme, ekran süresi, duruş ve mavi ışığa maruz kalma gibi en yaygın sorunlarını ele alan yeni ürünleri de birlikte geliştirmeye çalışacak.

Blevins, “Bir süredir oyun ve sağlıklı yaşam arasında denge kurmaya odaklanmış durumdayım çünkü oyun oynamaya ne kadar çok zaman ayırırsak, uzun vadeli sağlığımıza dikkat etmek o kadar önemli hale geliyor” dedi. “Sağlıklı yaşam hakkında açıkça konuşmamla başlayan şey, Team Ninja Time Out girişimiyle resmileşti ve şimdi Vivior ile birlikte çalışmak, yeni nesil oyuncular için daha sürdürülebilir bir gelecek yaratmanın bir başka ilk adımı.”

Vivior hakkında daha çok bilgi alın.

Doç. Dr. Aylin Kılıç
LinkedIn
Instagram

En Son Yazılar